dissabte, 31 d’octubre del 2009

Divendres 13 de novembre: Presentació informativa a Sant Julià d'Alfou

El proper divendres 13 de novembre, a les 20 h al local de l'AV de Sant Julià d'Alfou tindrà lloc una presentació informativa sobre el projecte de circuit de kàrting internacional, per a tots els veïns que desitgin tenir més informació sobre les característiques, emplaçament i afectacions que tindria aquest projecte, així com les accions que està duent a terme la Plataforma Stop kàrting per tal d'aturar-lo.

3 comentaris:

  1. Merda!!!
    A elperiodico.com surt la notícia de que ja està aprovat!

    ResponElimina
  2. L'aprovació provisional és només un pas més en la tramitació administrativa. Falta encara l'aprovació definitiva per part de la Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona (acords recorribles per la via administrativa i contenciosa) i la més que probable tramitació del projecte de construcció del kàrting, un projecte sotmès a avaluació d'impacte ambiental. En aquest darrer tràmit hi ha molts interrogants (impactes, mesures correctores i mesures compensatòries) que poden acabar fent inviable la implantació del kàrting.

    ResponElimina
  3. Aixó del karting demostra la mort de les ideologíes. Que tot un Govern que es diu d´esquerres, un ajuntament esquerrá i una representant d´un partit del mateix color pretendan aquesta instalació vulnerant diversitat de proteccions legals, mostra la falta de credibilitat de polítics que diuen defendre una determinada concepció del món, i després actuen de manera molt diferent.

    ResponElimina