dissabte, 31 d’octubre del 2009

El Ple de Llinars aprova provisionalment la modificació de planejament que possibilita el kàrting desestimant totes les al·legacions

El ple de l'Ajuntament de Linars del Vallès ha aprovat provisionalment aquest divendres 30 d'octubre la modificació puntual del Pla General d'Ordenació Urbana (PGOU) del municipi i del Pla Especial per a la implantació d'un circuit internacional de kàrting. El proper tràmit és l'aprovació definitiva que és responsabilitat de la Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona. La rapidesa amb què s'està tramitant les modificacions de planejament ens obliga a intensificar les mobilitzacions i les adhesions, és molt important la participació de tothom.
En el Ple de divendres els set regidors d'ERC, els dos del PSC, el del PP i el del GIPLL van votar a favor de la modificació. El regidor de CiU es va abstenir, i només la regidora del MALL, Fidela Frutos, membre de la plataforma Stop Kàrting, hi va votar en contra. El ple va desestimar totes les al·legacions presentades i va aprovar tant la modificació puntual del PGOU com el Pla especial del futur circuit que es farà al pla del Morató, a la frontera entre Llinars i Cardedeu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada