divendres, 23 d’octubre del 2009

LA PLATAFORMA STOP KÀRTING RECLAMA UN DEBAT ORDENAT I SERÈ

Una falsa carta de l'ajuntament de Llinars del Vallès alerta els veïns del municipi sobre les conseqüències de la implantació del kàrting.
La Plataforma fa una crida al manteniment dels canals democràtics (administratiu, dret de manifestació i dret de lliure opinió) a defensors i opositors del kàrting a Llinars.

Una falsa carta de l'ajuntament de Llinars del Vallès
Ahir dimecres 21 d'octubre a la nit i avui dijous 22 diversos veïns de Llinars del Vallès han informat a la Plataforma Stop Kàrting sobre la recepció, als seus domicilis, d'una carta de l'ajuntament de Llinars. La carta informa dels resultats d'un estudi acústic sobre l'impacte del proposat circuit de kàrting als barris de Sant Josep, Pla Morató, Turó de Tres pins i el futur barri de la nova piscina i sobre la subvenció que l'ajuntament de Llinars atorgaria per la insonorització dels habitatges.
Avui al migdia una regidora de Llinars i membre de la Plataforma s'ha adreçat a l'ajuntament per interessar-se pel contingut de la carta. La secretaria accidental de l'ajuntament l'ha informada que la carta no havia estat enviada per l'ajuntament i que el mateix ajuntament havia presentat una denúncia al cos dels Mossos d'Esquadra per tal que se n'identifiquessin els autors.

La declaració de la Plataforma

La Plataforma declara no tenir res a veure amb aquesta falsa carta de l'ajuntament de Llinars. Més enllà que entrar a argumentar i discernir si la carta pots ser obra de defensors o opositors al kàrting o si afavoreix uns o altres, la Plataforma Stop Kàrting manifesta que sempre ha respectat la legislació vigent, el sentit comú i l'honorabilitat de les persones i institucions. Alhora reitera la crida al manteniment dels canals democràticament establerts (via administrativa, via judicial, mobilitzacions ciutadanes, lliure expressió d'opinions...) per tal d'encarar com pertoca, amb serenitat i racionalitat, la discussió sobre la possible implantació d'aquesta instal·lació esportiva al Pla del Morató.

En aquest sentit, lamentem que aquesta falsa carta pugui polaritzar el debat en aspectes laterals, i no en l'adequació de la implantació del kàrting a Llinars. Aquesta falsa carta mai es pot convertir en una excusa per defugir el debat necessari i la confrontació d'arguments, el repte de la participació pública, una obligació que avui encara no totes les administracions públiques han integrat en la seva gestió diària.
La Plataforma reitera la voluntat d'oposar-se a la possible implantació del kàrting a Llinars per totes les vies legals possibles, alhora que reclama a l'ajuntament de Llinars que impulsi un espai de diàleg i debat.

Plataforma Stop kàrting Llinars del Vallès

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada