dimecres, 2 de setembre del 2009

PLE DESCONVOCAT

L'alcalde de Llinars del Vallès ha signat a darrera hora d'aquest matí aquest decret desconvocant la sessió plenària extraordinària prevista per demà i en la qual previsiblement l'equip de govern hagués aprovat provisionalment la modificació puntual del PGOU i el Pla Especial per a la instal·lació d'un circuit internacional de kàrting.

En el comunicat adjunt de l'ajuntament de Llinars del Vallès hi ha un reconeixement implícit a les irregularitats denunciades per la Plataforma Stop Kàrting Llinars.

La Plataforma es congratula d'aquest retorn a la legalitat en la tramitació dels expedients, i lamenta que la pressió exercida des de les diferents entitats cíviques i polítiques hagi estat el detonant del reconeixement de les irregularitats detectades.
Malgrat aquesta suspensió, que és només una certa victòria formal en la tramitació que deixa en evidència una utilització interessada de l'acció pública per part d'alguns representants polítics, la Plataforma continua la seva oposició activa a la instal·lació del kàrting a Llinars.

informació a la premsa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada