dimecres, 2 de setembre del 2009

Ple extraordinari tens a Llinars

L’equip de govern de Lllinars del Vallès (ERC I GIPLL) pretén aprovar irregularment la modificació del PGOU per a la implantació d’un circuit internacional de kàrting.

Ple extraordinari
Demà dijous dia 3 de setembre a dos quarts de nou del matí l’alcalde de Llinars del Vallès ha convocat una sessió plenària extraordinària amb dos únics punts a l’ordre del dia: la resolució de les al·legacions i aprovació provisional de la modificació puntual del PGOU i del Pla Especial per a la implantació d’un circuit internacional de karting.

La irregularitat
La Plataforma Stop Kàrting denuncia el caràcter irregular d’aquesta possible aprovació provisional, atès l’incompliment de la tramitació ambiental obligatòria establerta a l’article 115 d) del decret 305/2006 del Reglament de la Llei d’Urbanisme. Aquest article estableix amb caràcter preceptiu a l’aprovació provisional la redacció concertada amb el Departament de Medi Ambient i Habitatge de la memòria ambiental. L’equip de govern de Llinars del Vallès a hores d’ara encara no ha lliurat la proposta de memòria ambiental al Departament.

Els recursos anunciats
La Plataforma Stop Kàrting anuncia, en el cas que el ple extraordinari no se suspengui, la interposició d’un recurs d’alçada davant la Comissió Territorial d’Urbanisme de Barcelona, tot demanat la retroacció de l’expedient a la situació prèvia a l’aprovació provisional i el requeriment del compliment de la tramitació ambiental, i la possible interposició d’una demanda per la via penal.

La Plataforma convida
La Plataforma Stop Kàrting convida a la ciutadania a expressar el seu rebuig a aquesta pretesa il·legalitat assistint al ple extraordinari (3 de setembre, dos quarts de nou del matí, sala de plens de l’Ajuntament de Llinars del Vallès).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada