divendres, 1 de març de 2013

Resum reunió de Junta de l’Associació Plataforma Stop Kàrting del 19 Feb 2013 a Llinars

Principals temes tractats:

1) Reunió amb els advocats pel tema de la demandaDe la reunió amb els advocats del passat dia 12 a Barna, es pot treure com a conclusió que hi han múltiples irregularitats en la tramitació de l'expedient del kàrting. Confiem que el Tribunal dels Contenciosos Administratius ho vegi així i ens doni la raó en el tema fonamental, “que els terrenys tornin a tenir la consideració de connector biològic i zona d'especial interès”.

2) Situació econòmica de la Plataforma..És imprescindible augmentar el nombre de socis/es si volem garantir el manteniment dels contenciosos administratius.

3) Posar en marxa la major informació als socis/es...i adherits..
Es posa en marxa la newsletter i el Web amb els nous continguts que s'estan elaborant, com una manera de racionalitzar la comunicació i estrényer els vincles amb socis i adherits sense caure en un bombardeig d'informació.

4) Entrevista amb el nou Conseller de Territori...S’acorda esbrinar què ha passat amb la subvenció a fons perdut atorgat a la Federació Catalana d'Automobilisme abans de demanar l’entrevista. L’escrit per sol.licitar la trobada ja està fet i ara cal afinar-ho abans d’enviar-ho al conseller i a tots/tes els parlamentaris/es

5) Preparar la sortida Mani-naturalista a la primavera...La comissió ja està treballant el tema. La data prevista serà el diumenge dia 21 d’abril. En Pau s’encarrega de mirar el tema dels permisos.

Es continuarà informant.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada