divendres, 18 de juny del 2010

LA VISITA AL PARLAMENT, DEL 16 DE JUNY, A LA PREMSA COMARCAL

EL  NOU 9

"La plataforma Stop Kàrting, contrària a la construcció a Llinars d’un circuit internacional d’aquest esport, s’ha reunit aquest dimecres amb diputats de CiU, PSC, ERC, PP i ICV al Parlament de Catalunya. Els han demanat que treballin perquè la Secretaria General de l’Esport, que depèn de vicepresidència, no subvencioni amb 1,8 milions la construcció del circuit de karts. Tampoc volen que l’Institut Català de Finances faciliti un préstec de dos milions més als promotors, que són una entitat privada. Ho justifiquen per la situació de crisi que viu el país.


La plataforma va anunciar que continuaran la seva oposició al projecte i que estudien interposar un recurs contenciós administratiu contra diversos organismes de la Generalitat pels dubtes que hi ha sobre el compliment de la legalitat ambiental i urbanística. En aquest sentit, han posat l’exemple del golf de Vilalba. També van aprofitar la presència al Parlament per registrar de forma oficial dos escrits adreçats a diversos departaments de la Generalitat i a la presidència de la Generalitat. La segona està adreçada als parlamentaris.


Els diputats han agraït la tasca seriosa i constructiva feta per la plataforma,segons han explicat fonts d’Stop Kàrting."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada