dimecres, 25 de novembre del 2009

Despropòsits anti-democràtics

En el procés de tramitació del circuit de kàrting l'equip de govern de Llinars del Vallès està demostrant unes maneres de fer molt poc respectuoses amb la democràcia, intentant escatimar la informació al màxim per tal que la gent no pugui manifestar la seva opinió, posant traves administratives, intentant saltar-se els requisits legals, denegant permisos a entitats que s'han mostrat en contra del kàrting, de manera que amb aquest exemple altres entitats s'abstenen de posicionar-se, i promovent el conflicte entre pobles veïns.

4 de juny de 2009: Convocatòria d'un ple extraordinari a les 8:15h. del matí perquè pràcticament ningú hi pugui anar. En aquest ple es va fer l'aprovació inicial de la modificació puntual del PGOU per a la implantació d’un circuit internacional de kàrting.

30 de juliol de 2009: Tancament per part de l'equip de govern, del servei de registre de l'Ajuntament de Llinars la tarda del darrer dia d'exposició pública, de manera que es reduïa així el termini d'al·legacions fixat per la legislació vigent. Moltes de les al·legacions es van haver de presentar enviant-les per correu administratiu.

5 de setembre de 2009: Exclusió de la festa major de Llinars del Vallès de de la tradicional bicicletada popular de l'associació "La Coordinadora" perquè el seu recorregut passava molt a prop del futur emplaçament del circuit de kàrting > enllaç a la notícia en el blog

3 de setembre de 2009: Convocatòria d'un ple extraordinari per l'aprovació provisional incomplint greument la normativa urbanística. Aquest ple també estava previst a les 8:15 del matí per dificultar l'assistència. > enllaç a la notícia en el blog

9 d'octubre de 2009: No concessió del permís per a la caminada a la Torre del Moro al Col·lectiu d'Atletes de Cardedeu per haver-los relacionat amb la manifestació contra el kàrting del dia 4 d'octubre. > enllaç a la notícia en el blog.

30 d'octubre de 2009: Convocatòria d'un ple extraordinari el divendres a les 9 del matí per l'aprovació provisional de la modificació puntual del PGOU i el pla especial per a la implantació del kàrting, juntament amb totes les ordenances municipals. Es convocà la comissió informativa el dimarts 27 a les 19:00h. el mateix dilluns al migdia. Els grups de l'oposició només varen tenir 2 dies per a poder analitzar tota la informació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada