dilluns, 19 de juliol del 2010

L'Ajuntament de Llinars torna a treure de la festa major la bicicletada de la Coordinadora, abans de saber si el recorregut tindria a veure amb el kàrting



Aquesta és la carta en la que l'alcalde de Llinars exposa els "motius". L'any passat la bicicletada ja es va fer fora de la festa major simplement perquè el recorregut envoltava els terrenys del kàrting per donar a conèixer la dimensió real i paisatgística del connector biològic del Pla del Morató. Aquest any han decidit treure-la de la programació abans de saber el recorregut, al·legant que l'any passat es van "produïr incidents".
No és la primera vegada que aquest alcalde abusa del seu poder impedint actes d'entitats relacionades o suposadament relacionades amb la protesta contra el kàrting. L'any passat no es va concedir el permís al col·lectiu d'atletes de Cardedeu per a la tradicional passejada a la Torre del Moro, simplement perquè aquesta entitat és de Cardedeu i hi havia molta gent de Cardedeu a la manifestació que havia tingut lloc una setmana abans contra el kàrting.
Des de la Plataforma demanem un cop més que l'alcalde de Llinars no obstaculitzi arbitràriament els actes d'entitats que sempre els han organitzat sense cap tipus d'incident i han contribuït a la vida social de la comarca (cultural, esportiva, ambiental, etc.), i alhora ens demanem per què impedeix que els ciutadans ens informem i mostrem la nostra opinió pacíficament i respectant en tot moment la legalitat.
La intolerància manifesta de l'alcalde de Llinars del Vallès a la llibertat d'opinions comença a ser preocupant i antidemocràtica. I el que és pitjor (en un estat que se suposa democràtic), que no veiem cap acció institucional que li digui a l'alcalde de Llinars que aquests fets són inadmissibles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada