dilluns, 1 de març del 2010

20 de febrer: Hem fet arribar el nostre neguit a Carod Rovira durant la seva visita a Llinars del Vallès



Aprofitant la visita a Llinars del Vicepresident de la Generalitat Sr. Carod Rovira per inaugurar el nou poliesportiu el passat dissabte dia 20 de febrer, la Plataforma Stop Karting es va manifestar davant d'aquest equipament entregant-li al Sr. Carod un full informatiu i explicant-li el neguit de molts veïns davant de la construcció del kàrting.

Posteriorment diversos membres de la plataforma van enviar la següent carta al director del 9 Nou:

El senyor Carod Rovira sí va veure els membres de la Plataforma Stop Karting!

La Plataforma Stop Kàrting, que aglutina a ciutadans, entitats i grups municipals de tres municipis en contra de l’emplaçament del futur circuit internacional de karting a Llinars del Vallès, vol deixar constància que en l’edició d’EL 9NOU del 22 de febrer no s’esmenta la presència reinvindicativa de la Plataforma Stop Karting en la visita del Vicepresident del govern de la Generalitat, el Sr. Carod Rovira durant la inauguració oficial de la piscina municipal de Llinars del Vallès el dissabte 20 de febrer. Fet que sí ha estat recollit en d’altres mitjans escrits de la comarca.
A les 12 hores arribava des de l’ajuntament del municipi de Llinars del Vallès la comitiva oficial amb l’alcalde Sr. Martí Pujol, els regidors i regidores del consistori i amb la presència, com ja hem dit, del Vicepresident de la Generalitat Sr. Carod Rovira que, després de saludar als mitjans de comunicació, entrava a l’equipament a fer l’acte oficial de la inauguració.
Per motius que desconeixem, la notícia no esmenta que des de 2/4 de 12 del matí, un grup de persones de la Plataforma Stop Karting esperaven a la porta de la piscina per mostrar, amb tota la legimitat democràtica, el seu rebuig a aquesta infraestructura, mal anomenada “equipament esportiu” i per fer-li arribar la seva queixa al Sr. Caror Rovira. Recordem que el Vicepresident és el responsable polític directe de la Secretaria General de l'Esport, la qual ja té reservada una subvenció a fons perdut de 1.800.000€ i la que donarà el darrer vist i plau a aquest futur circuit internacional de kàrting .
La fotografia que acompanya aquest escrit mostra el moment que un membre de la plataforma lliura al Sr. Carod un full informatiu, a l’hora que li explica el neguit de molts veïns i veïnes per la construcció d’aquest circuit. La presència de la Plataforma Stop Karting fou evident pels veïns i veïnes que s’apropaven a demanar informació, pel Sr. Carod Rovira i pels mitjans de comunicació presents.
La presència democràtica dels membres de la Plataforma és un fet informatiu evident, agradi o no i així ha quedat recollit en d’altres mitjans de comunicació comarcal. I des de la Plataforma creiem necessari que els lectors i lectores d’aquest diari tinguin coneixement d’aquesta protesta i demanem que es publiqui aquest escrit, juntament, si és possible, amb la foto que testimonia la breu conversa amb el vicepresident Sr. Carod Rovira.
Agraïm per endavant l’esforç periodístic del seu diari en atendre la nostra petició.

Els sotasignants, membres de la Plataforma Stop Kàrting Llinars del Vallès:
Fidela Frutos (Portaveu de la Plataforma), Jordi Bonet, Mònica Casilari, Pau Díaz, Pilar Frutos, Carles Guinart, Joan Manel Martín, Carles Roca , Antonio Velasco i Maria Vidal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada