dimarts, 21 de juliol del 2009

Tots els grups municipals amb representació al consistori de Cardedeu es mostren contraris al projecte de kàrting.

La plataforma s'ha posat en contacte amb cada un dels grups municipals i tots s'han mostrat contraris a la proposta. L'Ajuntament de Cardedeu ha presentat avui les primeres al·legacions al Pla especial d'ordenació urbanística i assignació d'usos de Llinars del Vallès. Segons els serveis de premsa del propi Ajuntament les al·legacions presentades fan referència a la ubicació concreta, sense valorar el projecte.
L'Ajuntament creu que és una mala ubicació per:
-Perspectiva mediambiental: el sòl està qualificat amb un cert nivell de protecció per la seva qualitat ambiental i paisatgística
-La mobilitat i accessibilitat a la zona no ha estat estudiada. Els camins avui existents surten de la C-251, i per tant, tot el trànsit que pot generar un esdeveniment internacional d'aquestes característiques vindria de l'autopista i passaria per l'avinguda del Rei en Jaume de Cardedeu
-Molèsties als veïns pels efectes a la qualitat ambiental: contaminació acústica, increment de CO2, residus... Els terrenys es troben més a prop de zones residencials habitades de Cardedeu que de Llinars, i per tant, qui les patirà en primer terme seran els cardedeuencs.

També s'han presentat al·legacions de procediment, ja que al Pla especial d'ordenació urbanística i assignació d'usos no estan inclosos ni l'estudi d'impacte i integració paisatgística, ni la declaració d'impacte ambiental, ni l'estudi d'avaluació de la mobilitat generada.

L'Ajuntament de Cardedeu també manifesta que continuarà presentant les al·legacions que siguin necessàries durant tot el procés per tal d'evitar que aquest kàrting s'instal·li als terrenys on està projectat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada