dissabte, 23 de març del 2013

28 d'Abril: Nova data de la Passejada

Per evitar coincidir amb altres activitats que estan programades a Cardedeu, Llinars i Sant Antoni, traslladem la Passejada Naturalista al lloc amenaçat al 28 d'Abril.
 

Estem organitzant un recorregut realment "especial" ple d'activitats didàctiques sobre la natura que es podran gaudir a l'hora per grans i petits.

Serà un diumenge pel matí, sobre les 11:00hrs. i pretenem que duri un màxim de 2hrs., just després, si us ve de gust.... Carmanyola !!!

Clica aquí per apuntar-te

dijous, 14 de març del 2013

Al.legacions al PEIN Conreria-St.Mateu-Cellés

Dins la nostra tasca per a la defensa del territori hem presentat al.legacions a l'ampliació del PEIN (Pla d'Espais d'Interès Natural).

Dit així, sembla estrany al.legar contra una ampliació d'un espai natural, però acceptant sempre que es tracta a priori d'una mesura positiva, no és menys cert que si una ampliació és insuficient o està mal plantejada, esdevé un error.

I això és el que reclamem, espai delimitat insuficient, massa allargassat i no inclou una connectivitat indispensable entre els Parcs de la Serralada Litoral i el Corredor Montnegre, sigui dit d'altra banda aquest darrer que no protegeix en els seus límits una zona que està prevista en breu sigui requalificada a urbanizable industrial.

Docs:

PEIN Conreria Allegacions (.pdf)

Informe Connectivitat Serralada-Corredor (.pdf)

 

dilluns, 4 de març del 2013

Guarda't aquesta data: 28 d'Abril

Estem preparant una Passejada-Naturalista a l'indret amenaçat.

Guiats per expertes en el tema comprovarem "in-situ" la flora (i alguna fauna) tot passejant tranquil.lament per la zona que volen malmetre per encabir un circuit que no té cap sentit. 

divendres, 1 de març del 2013

Resum reunió de Junta de l’Associació Plataforma Stop Kàrting del 19 Feb 2013 a Llinars

Principals temes tractats:

1) Reunió amb els advocats pel tema de la demandaDe la reunió amb els advocats del passat dia 12 a Barna, es pot treure com a conclusió que hi han múltiples irregularitats en la tramitació de l'expedient del kàrting. Confiem que el Tribunal dels Contenciosos Administratius ho vegi així i ens doni la raó en el tema fonamental, “que els terrenys tornin a tenir la consideració de connector biològic i zona d'especial interès”.

2) Situació econòmica de la Plataforma..És imprescindible augmentar el nombre de socis/es si volem garantir el manteniment dels contenciosos administratius.